Desperate Hours - S01:E01 - Volcanoes Desperate Hours - S01:E01 - Volcanoes
Doku

Desperate Hours - S01:E01 - Volcanoes

Regissør: Bettina Dalton, Max Serio
Rollebesetning: Lee Perry, Tumi Gudmundsson, Thor Thordarson

Czech Republic • 2016 • Unrated • IMDB 6.2

Episoder i Season 1


Watch Now

Episode 01 - Volcanoes

27 Min 42 Sek
The Greatest Show on Earth er også den mest voldsomme. Desperate Hours tar for seg vulkaners ødeleggende kraft og undersøker utbruddene i Montserrat som ødela en halv karibisk øy, utbruddet på den islandske øya Heimaey i 1973, Eyjafjallajökull-utbruddet i 2010 som blokkerte flytrafikken i Europa, Merapi-utbruddet i Indonesia, Mount Nyiragongo i Kongo og supervulkanen i Yellowstone.


Watch Now

Episode 02 - Earthquake

26 Min 00 Sek
Når jorden virkelig beveger seg, betyr det katastrofer i episk skala. Desperate Hours tar for seg jordskjelvets ødeleggende kraft og tar for seg jordskjelvet i Katmandu i Nepal i 2015, Sichuan-jordskjelvet i Kina i 2008, der anslagsvis 10 000 barn ble fanget i sammenraste skolebygninger, jordskjelvet i Puerto Mont i Chile i 1960, Port-au-Princ-jordskjelvet i Haiti i 2010 og Kashmir-jordskjelvet i Pakistan i 2005.


Watch Now

Episode 03 - Epidemic

26 Min 10 Sek
Desperate Hours tar for seg store epidemier som det afrikanske ebolautbruddet i Sudan, som etter hvert førte til tilfeller i USA og England, det indiske koppeutbruddet i Bihar, det afrikanske kolerautbruddet, SARS-utbruddet i Guanghzhou i Kina og fugleinfluensaen i Hongkong.


Watch Now

Episode 04 - Wind

26 Min 11 Sek
Desperate Hours tar for seg vindens ødeleggende kraft. Fra orkanen Katrinas herjinger i New Orleans til den ødeleggende syklonen Nargis i Myanmar, orkanen Donna i Florida i 1960, tornadoen Joplin i Missouri og orkanen Sandy i New York.


Watch Now

Episode 05 - Fire

26 Min 02 Sek
Brannens flammende terror kan måle seg med hva som helst i skaperverket når det gjelder ren og skjær trussel. Desperate Hours tar for seg branners ødeleggende kraft, blant annet Black Saturday Bushfires i Victoria Australia, brannen på nattklubben Station i Rhode Island, brannen i varehuset L'Innovation i Brussel i Belgia, Armoury-brannen i Lagos i Nigeria og brannen i Binhai New Development Zone i Tianjin i Kina.


Watch Now

Episode 06 - Flood

26 Min 04 Sek
Når dammen brister, går det virkelig løs.... Desperate Hours tar for seg noen av de mest ødeleggende flommene i historien, blant annet flommen i Rio de Janeiro i Brasil, flommen i Louisiana i USA, flommen i Hamburg i Tyskland, flommen i Uttarakhand i Nord-India og tsunamien i Det indiske hav i Sørøst-Asia.


Watch Now

Episode 07 - Geological Disasters

26 Min 05 Sek
Noen ganger er alt som skal til, et skifte under føttene.... Desperate Hours tar for seg store geologiske katastrofer, blant annet snøskred i Afghanistan, Pakistan, Nepal, Peru og Frankrike. Den tar også for seg geologiske jordskred på Filippinene, i India og Columbia og et enormt synkehull som fortærte en dam i Bosnia. Den tar også for seg snøstormer i USA, Israel og Storbritannia.


Watch Now

Episode 08 - Nuclear Industrial

26 Min 57 Sek
Når mennesker utgjør en alvorlig fare for seg selv ... Desperate Hours tar for seg atom- og industrikatastrofer som Fukushima-katastrofen i Japan, Tsjernobyl-katastrofen i Ukraina, Deepwater-oljeutslippet i Mexicogolfen, Savar Plaza-katastrofen i Bangladesh og Bhopal-gaskatastrofen i India. Når et kjernekraftverk rammes av en katastrofe, kan konsekvensene bokstavelig talt bli enorme og vare i flere tiår.


Watch Now

Episode 09 - Disaster at Sea

26 Min 06 Sek
Seafaring is a dangerous business indeed...... Desperate Hours tar for seg store katastrofer på åpent hav, blant annet Sewol-fergekatastrofen i Sør-Korea, fergen Estonia i Østersjøen, Titanics forlis, Exxon Valdez i Prince William Sound i Alaska, Express Samina i Portes Islets, pirater som angrep Maersk Alabama og Seabourn Spirit, og Costa Concordia i Middelhavet.


Watch Now

Episode 10 - Disaster in the Air

26 Min 15 Sek
Where the black box is the only story teller ...... Flystyrt er de flestes verste mareritt. Desperate Hours tar for seg store katastrofer i flyhistorien, blant annet Malaysia Airlines MH17 og MH370, Air France Flight 447, Germanwings Flight 9525, flykatastrofen på Tenerife, romfergekatastrofene med Challenger og Columbia, C-130-ulykken med det indonesiske flyvåpenet på Sumatra i 2015, Irkutsk Antonov An-124-ulykken i 1997 og Concorde Flight 4590-ulykken.


Watch Now

Episode 11 - Road and Rail Disasters

26 Min 12 Sek
Buckle up and stay vigilant...... Desperate Hours tar for seg trafikk- og togulykker, inkludert den spanske togulykken i Santiago De Compostella, en trafikkulykke i Pakistan, en oljebilulykke i Nigeria som drepte 96 mennesker, togulykken Queen of the Sea på Sri Lanka, ulykker forårsaket av tåke i Italia og Storbritannia, en ulykke med hundre biler på motorveien A1 i Østerrike, en trafikkulykke i Mexico og en Amtrak-ulykke i USA.


Watch Now

Episode 12 - Environmental Disaster

26 Min 06 Sek
Better safe than sorry ...... Desperate Hours tar en titt på Kyoto-protokollen og faren for stigende havnivå. Programmet tar for seg årsakene til miljøkatastrofer som søppelfyllinger, den store søppelflaten i Stillehavet, oljeutslipp, luftforurensning og ødeleggelse av regnskogen, samt de ødeleggende effektene av miljøkatastrofer som nedbrytning av ozonlaget og stigende temperaturer i Arktis.


Watch Now

Episode 13 - Desperate World

27 Min 30 Sek
Desperate Hours tar for seg noen av de verste av de verste katastrofene i verden. Den tar for seg Eyjafjallajökull-utbruddet på Island, jordskjelv i Nepal, epidemier som Ebola og SARS, brannen i Binhai New Development Zone i Kina, orkanen Sandy i New York, tsunamien i Indiahavet i Sørøst-Asia, et ødeleggende synkehull i Bosnia, katastrofen ved kjernekraftverket i Fukushima, gasskatastrofen i Bhopal, Exxon Valdez-ulykken i Alaska og trafikk- og flyulykker.


Nylig lagt til serier