Dropped - S05:E01 - Empty Handed Dropped - S05:E01 - Empty Handed
Doku

Dropped - S05:E01 - Empty Handed

Regissør:
Rollebesetning: Chris Keefer, Casey Keefer,

USA • 2016 • Unrated •

Episoder i Season 5


Watch Now

Episode 01 - Empty Handed

21 Min 50 Sek
I avsidesliggende områder er overlevelse en del av hverdagen. Bli med vertene Chris og Casey Keefer når de setter seg fore å overleve 30 dager i villmarken. Hver dag setter brødrene sine ferdigheter som jegere, skogsmenn og fiskere opp mot et nådeløst og ubarmhjertig landskap. DROPPED stiller seerne ansikt til ansikt med den harde realiteten at man bare kan spise det man kan drepe. En ekte overlevelsesprøve.


Watch Now

Episode 02 - Long Days, Cold Nights

21 Min 54 Sek
Brødrene Keefer våkner opp til en frossen tundra. Uten årer og med over 8 miles å tilbakelegge må brødrene traske seg gjennom grunt vann og karrig jord på vei nedstrøms på jakt etter sitt andre gjemmested.


Watch Now

Episode 03 - Choke Point

21 Min 41 Sek
Terrenget begynner å forandre seg etter hvert som brødrene Keefer blir tvunget til å ta seg frem nedstrøms. Landskapet strammer grepet og leder brødrene til et geografisk strupepunkt der både rovdyr og byttedyr samles.


Watch Now

Episode 04 - Bone Weary

21 Min 40 Sek
Brødrene Keefer søker ly i en liten furuklippe mens en vinterstorm beleirer elven. Tvunget til å vente på den arktiske stormen, prøver brødrene å beholde den lille energien de har igjen.


Watch Now

Episode 05 - Fireside Fortune

21 Min 39 Sek
Brødrene Keefer bruker opp de siste kreftene sine og begir seg nedover elva på jakt etter det neste forsyningsgjemmestedet. Tidevannet snur når de endelig kommer seg ut av den åpne tundraen og inn i hjertet av elglandet.


Watch Now

Episode 06 - Now or Never

21 Min 03 Sek
Med oppløftet humør legger Keefer-brødrene ut for å se og forfølge en flokk rensdyr i nærheten, men det viser seg å være vanskeligere enn forventet å nærme seg.


Watch Now

Episode 07 - Cache Out

21 Min 52 Sek
Med rødt kjøtt får brødrene Keefer endelig påfyll av energi, men de er ikke de eneste som prøver å overleve vinteren i Alaskas villmark.


Watch Now

Episode 08 - Bearing Down

21 Min 43 Sek
Vinterens harde virkelighet setter inn, og Keefer-brødrene tvinges til å sove med ett øye åpent mens en grizzlybjørn patruljerer området rundt leiren.


Watch Now

Episode 09 - Head to Head

21 Min 42 Sek
Med den arktiske stormen i hælene løper Keefer-brødrene nedover elven for å nå det neste forsyningsstedet, men går seg vill da elven deler seg i en labyrint av små kanaler.


Watch Now

Episode 10 - Edge of the Storm

21 Min 40 Sek
Når temperaturen synker, kjemper Keefer-brødrene seg nedover elva gjennom iskaldt vann og sterk motvind i håp om å nå frem til utvinningsstedet før den arktiske stormen legger beslag på det.


Watch Now

Episode 11 - After the Drop

21 Min 43 Sek
Chris og Casey Keefer forteller om sine mest minneverdige øyeblikk fra årets reise til Brooks Range i Alaska.


Watch Now

Episode 12 - The Keefer Brothers

21 Min 43 Sek
Brødrene Keefer ser tilbake på et av favorittøyeblikkene fra årets eventyr.


Nylig lagt til serier