Miracles of Nature - S01:E01 - Naturally Breathtaking Miracles of Nature - S01:E01 - Naturally Breathtaking
Doku, Doku, Doku

Miracles of Nature - S01:E01 - Naturally Breathtaking

Regissør: Otto Kallus, Jiri Diarmaid Novak
Rollebesetning: Terry Schappert (narrator)

Czech Republic • 2014 • Unrated • IMDB 8.4

Episoder i Season 1


Watch Now

Episode 01 - Naturally Breathtaking

26 Min 05 Sek
Vet du hvor i verden den siste uberørte isbreen ligger? Hvor er den høyeste og den minste fossen? Hvilken ørken er den tørreste eller største? Vil du vite hvor de mest utilgjengelige fjellene, havets laveste punkt eller de store saltørkenene ligger? I denne serien får du alle svarene: I den første episoden oppdager vi fantastiske isbreer i Argentina, uendelige fly midt i Europa, termiske mirakler i Ungarn, dryppsteinsgrotter beskyttet av UNESCO og den mest aktive vulkanen på New Zealand - White Island.


Watch Now

Episode 02 - Naturally Dramatic

26 Min 05 Sek
Denne episoden beskriver det største naturmirakelet som kan skapes av den menneskelige hjerne. Loch Ness-uhyret. Det ser ikke ut til å eksistere, men tusenvis av besøkende kommer likevel for å se den vakre innsjøen og høre historier om den. Ikke bare Nessi, men også det skotske høylandet er et naturens mirakel.deretter besøker vi raskt Andalusia og tar av oss hatten foran de majestetiske fjellene i Sierra Nevada.den dypeste innsjøen i verden finnes i Sibir. Vi vil snakke om Baikal, det naturlige miraklet i Russland.


Watch Now

Episode 03 - Naturally Diverse

26 Min 05 Sek
Episoden fokuserer på den arabiske halvøya. Den endeløse røde ørkenen i Oman står i kontrast til øya Socotra i Jemen. De endemiske krabbene fra Socotra konkurrerer med havskilpadder som samles på en enkelt strand i Oman for å legge eggene sine. Og det hevdes også at den forsteinede fjellformasjonen stammer fra Noahs ark.


Watch Now

Episode 04 - Naturally Exotic

26 Min 05 Sek
Denne episoden av Naturens mirakler tar deg med på en reise fra Antigua i Karibia til klatrernes favoritt - Blue Mountains i New South Wales, Australia, og deretter tilbake til Karibia for å beundre skjønnheten på De britiske jomfruøyene med fantastiske hvite strender og turkisblått vann.


Watch Now

Episode 05 - Naturally Fierce

26 Min 05 Sek
Besøk den vinterlige Nordpolen fra sofakroken når denne episoden tar oss med på en reise til det iskalde Arktis og deretter til Quebec for å se den sørligste fjorden ved lavvann, før vi reiser videre til Alberta for å oppleve Sasquachuan-elven på sin vei gjennom Rocky Mountains.


Watch Now

Episode 06 - Naturally Forged

26 Min 05 Sek
I denne episoden av Miracles of Nature besøker vi flere forskjellige øyer. Du kan forvente å se de fantastiske terrasseklippene i Taiwan og den majestetiske vulkanen på den mytiske øya Bali. Videre til øya Jersey, som en del av New York er oppkalt etter, og til slutt besøker vi den spektakulære øya Madeira, som har en fantastisk variasjon av landskap til tross for at den bare er noen få kilometer lang.


Watch Now

Episode 07 - Naturally Majestic

26 Min 05 Sek
Følg i Indiana Jones' fotspor. I denne episoden av Naturens mirakler besøker vi underverkene i Gobi-ørkenen, som er en av verdens eldste ørkener, og deretter de frodige, grønne åssidene i det nordlige Mongolia. Derfra reiser vi 5000 kilometer mot sørøst til Jordan og Dødehavet.


Watch Now

Episode 08 - Naturally Raw

26 Min 05 Sek
Denne episoden begynner i Costa Rica, i en fantastisk regnskog. Her lager de deilig sjokolade av kakaobønner. Naturen viser seg fra sin beste side med hundrevis av plante- og dyrearter. Videre til Kenya, der grønne aper blir våre guider i den forsvunne byen Gedi, og vi ser nærmere på dyrelivet som lever tett på Nairobis travle gater.


Watch Now

Episode 09 - Naturally Invigorating

26 Min 05 Sek
Island: vulkanske innsjøer, varme kilder og ensfargede utsikter. Og så til Laos i Sørøst-Asia med sine frodige jungler, underjordiske grotter og vannbøfler langs Mekong-elven.


Watch Now

Episode 10 - Naturally Potent

26 Min 05 Sek
Utforsk de uberørte fjellene i Lappland og videre til de uberørte sveitsiske Alpene. Som en kontrast til dette reiser vi til Champagne-provinsen i Frankrike - hjemstedet til verdens beste viner. Til slutt venter Gibraltar med sin lange historie og sine mystiske grotter.


Watch Now

Episode 11 - Naturally Different

26 Min 05 Sek
Shetlandsøyene: hjem til 20 000 mennesker, en million fugler og verdens minste hest. Videre til et område som lokalbefolkningen kaller verdens sentrum i den sørøstlige provinsen Kasakhstan. Derfra går turen til De gule fjellene i Sentral-Kina, ofte kalt Kinas Venezia.


Watch Now

Episode 12 - Naturally Vibrant

26 Min 05 Sek
Sør-Mähren i Tsjekkia er hjemsted for et bredt utvalg av vakre orkideer. Derfra går turen til Karibia og Cuba, som byr på utrolig vakre utsikter i kontrast til brutale hanekamper. Fra Cuba reiser vi videre til Fiji i Stillehavet - ofte regnet som et sant paradis på jorden.


Watch Now

Episode 13 - Naturally Hewn

26 Min 05 Sek
I denne episoden reiser vi fra sør til nord i Det hellige land, Israel, hvor vi stopper for å beundre utsikten og fordype oss i den bibelske betydningen av de historiske stedene. Vi drar videre til Golanhøydene i nord, der den siste tidens konflikt fortsatt er høyst synlig, og avslutter pilegrimsferden ved Galileas bredder.


Nylig lagt til serier