Survival Science - S01:E01 - Lost! Survival Science - S01:E01 - Lost!
Doku

Survival Science - S01:E01 - Lost!

Regissør:
Rollebesetning: Laura Schara, Nick Mundt,

USA • 2017 • Unrated •

Episoder i Season 1


Watch Now

Episode 01 - Lost!

21 Min 53 Sek
Nick og Laura utsetter seg for intens overlevelsestrening på Survival Training School of California dypt inne i fjellene.


Watch Now

Episode 02 - Sniper Science

21 Min 00 Sek
Nick og Laura utforsker de ulike ferdighetene som militære snikskyttere bruker: skyteferdigheter, langdistanseskyting, deteksjon, forfølgelse, kamuflasje, infiltrasjon, spesialrekognosering og målsøking.


Watch Now

Episode 03 - Surviving a Bear Attack

21 Min 54 Sek
Nick og Laura tester kraften og farten til grizzlybjørner ved hjelp av stuntverktøy fra Hollywood for å oppleve et angrep. Dessuten: et forsøk på å gjenskape et pilskudd som reddet en mann fra et bjørneangrep.


Watch Now

Episode 04 - Surviving a Mountain Lion Attack

20 Min 05 Sek
Laura og Nick analyserer pumaers atferd, styrke, syn og hurtighet gjennom eksperimenter og utforsker teknikker for å håndtere disse topprovdyrene.


Watch Now

Episode 05 - Surviving a Lightning Strike

21 Min 53 Sek
Laura og Nick undersøker lynets kraft og hvordan det oppfører seg i et toppmoderne testlaboratorium for direkte lynnedslag. De gir jegere og fiskere råd om hvordan de kan beskytte seg mot lyn.


Watch Now

Episode 06 - ATV Accidents

21 Min 49 Sek
Laura og Nick rigger opp noen dramatiske høyhastighetstester av ATV-er for å se hvordan ulykker skjer og hva man kan gjøre for å beskytte seg mot skader.


Watch Now

Episode 07 - Treestand Accidents

21 Min 52 Sek
Undersøker hvorfor ulykker i trestativ skjer og hvordan de kan forebygges.


Watch Now

Episode 08 - Surviving Nature's Fury

21 Min 53 Sek
Nick Mundt og Laura Schara opplever naturens raseri ved hjelp av uværsgeneratorer som simulerer forferdelige orkaner, iskald vind og til og med tornadoer. Til disse eksperimentene bruker de bemerkelsesverdig teknologi som skaper massive stormer på Hollywood-sett.


Nylig lagt til serier