The Luxury Travel Show - S01:E01 - Chiang Mai and Eze The Luxury Travel Show - S01:E01 - Chiang Mai and Eze
Doku

The Luxury Travel Show - S01:E01 - Chiang Mai and Eze

Regissør:
Rollebesetning: Sarah Moorhouse

USA • 2015 • U •

Episoder i Season 1


Watch Now

Episode 01 - Chiang Mai and Eze

22 Min 57 Sek
Chiang Mai ligger ved foten av fjellene i Nord-Thailand og er landets femte største by. Byen er full av kultur, vakker arkitektur og fantastiske templer, og regnes ofte som et fristed langt unna Bangkok. I Sør-Frankrike, mellom Nice og Monte Carlo, ligger postkortbyen Eze.


Watch Now

Episode 02 - Ice Hotel, Sweden and Bangkok

23 Min 01 Sek
Har du noen gang hatt lyst til å tilbringe en natt på Ice Hotel? Vi besøker det fantastiske, menneskeskapte vinterlandskapet og tar en titt på de arktiske aktivitetene som tilbys under oppholdet i Sverige. Deretter går turen videre til varmere strøk og Thailands hovedstad Bangkok.


Watch Now

Episode 03 - St Tropez and St Lucia

22 Min 08 Sek
I Sør-Frankrike, 100 kilometer vest for Nice, ligger den berømte byen St Tropez. Tropez, som en gang var en søvnig fiskerlandsby, er i dag kanskje det mest jetset-aktige feriestedet i Europa, der de rike og berømte ferierer. Lucia er kjent som den mest romantiske øya i Karibia, og vi utforsker skjønnheten og alt St Lucia har å by på.


Watch Now

Episode 04 - Ulagala, Sri Lanka and Florence

22 Min 02 Sek
Sri Lanka, sør i Asia, er en idyllisk buddhistisk øy der kuer går fritt, og gamle monumenter og templer finnes nesten overalt. Deretter går ferden videre til den travle italienske byen Firenze, et paradis for kunstelskere, der verdensberømte kunstverk henger på nesten hvert eneste museum.


Watch Now

Episode 05 - Parrot Cay and Algave

22 Min 39 Sek
Portugals Algarve-region har lenge tiltrukket seg feriegjester som ønsker å slappe av og nyte solen. Portugal er også i ferd med å bli kjent for sine velsmakende viner. Men hvis Europa er for overfylt for deg, hva med den private ferieøya Parrot Cay på Turks- og Caicosøyene i Karibia, der du kan flykte, slappe av og lade batteriene i luksusens skød.


Watch Now

Episode 06 - Barcelona and London

22 Min 09 Sek
Barcelona ligger i Nord-Spania og er en av de mest pulserende og kulturelle byene i Europa. Luxury Travel Show utforsker mange av byens sære og unike bygninger som er tegnet av den berømte arkitekten Antoni Gaudi. En by som er like full av berømte bygninger, er London, der en helikoptertur langs Themsen byr på fugleperspektiv over London Bridge, The Houses of Parliament, London Eye og mye mer.


Watch Now

Episode 07 - Uga Bay, Sri Lanka and Istanbul

21 Min 04 Sek
Luksusreiseshowet tar turen til det idylliske feriestedet Uga Beach på Sri Lanka for å spise på uvanlige spisesteder, med høye bord i svømmebassenget og nedgravde bord i sanden. Deretter går turen til Istanbul, der vi skal bo på et av byens beste hoteller, som har blitt forvandlet fra en nedlagt tobakksfabrikk til et kongelig palass.


Watch Now

Episode 08 - Grand Cayman and Toledo

22 Min 10 Sek
I denne episoden av The Luxury Travel Show går det hett for seg når vi tar turen til den karibiske øya Grand Cayman og en liten by der besøkende bokstavelig talt kan sende sine kjære et postkort fra helvete. Temperaturen synker bare litt i Toledo på en safaritur i Spania med solnedgangsturer, hesteridning og leirdueskyting.


Watch Now

Episode 09 - Rennes and Provo

22 Min 52 Sek
På denne gastronomiske rundturen i Bretagne spiser vi crêpes i Rennes og østers i Cancale før vi besøker den historiske murbyen St Malo. Malo. Deretter går turen til øya Providenciales, lokalt kjent som Provo, i Turks- og Caicosøyene i Karibia, med buggy-racing på stranden og shopping av svært dyre viner.


Watch Now

Episode 10 - Stockholm and Lisbon

22 Min 06 Sek
For en vinterweekend må Stockholm være en av de vakreste byene å besøke. Byen består av 14 separate øyer og er en av de best bevarte og største middelalderbyene i Europa. Deretter kan du nyte sommersolen i Portugals hovedstad Lisboa, hvor du får en kulturell rundtur i byen og en surfeleksjon langs kysten.


Watch Now

Episode 11 - The Loire and Grenada

22 Min 43 Sek
Loire-dalen i Frankrike er mer enn vin. Vi følger Da Vinci-stien i den store Leonardo da Vincis siste fotspor og siste hvilested i den lille byen Amboise, dypt inne i hjertet av Loire. Den ultimate avkoblingen får du på et velvære- og spa-opphold på Grenada.


Watch Now

Episode 12 - Venice and Northern Ireland

23 Min 33 Sek
Venedig, en av Europas mest ikoniske og fortryllende byer med sin labyrint av vannveier og kanaler som forbinder 118 separate øyer. Fra venetianere til tilreisende - dette er byen der alle utstråler stil. Deretter går turen videre til Nord-Irland, der du får en spøkelsesvandring rundt et hjemsøkt hotell og en tur på veien til Winterfel, der du besøker noen av de ikoniske stedene i HBO-serien Games of Thrones.


Watch Now

Episode 13 - Barbados and Lake Como

23 Min 36 Sek
Barbados har alt. Her ligger The Cliff, en av verdens mest berømte restauranter der haier svømmer i den opplyste bukten og underholder gjestene. Barbados regnes av mange som den beste av de karibiske øyene og er hjemsted for både mediemoguler og popprinsesser. Også ved Comosjøen i Italia har en rekke kjente Hollywood-stjerner og regissører forelsket seg i den fantastiske utsikten og det fabelaktige kjøkkenet.


Nylig lagt til serier