Alaska's Wild Gourmet - S01:E01 - A Family Affair Alaska's Wild Gourmet - S01:E01 - A Family Affair
Doku

Alaska's Wild Gourmet - S01:E01 - A Family Affair

Regissør:
Rollebesetning: Sherri Ewing, Bradley Ewing, Amy Ewing,

USA • 2016 • Unrated • IMDB 5.5

Episoder i Alaska's Wild Gourmet


Watch Now

Episode 01 - A Family Affair

21 Min 53 Sek
I de avsidesliggende avkrokene av Alaskas buskland finnes det en belønning uten like. Rå, rå og nå tilberedt - dette er den siste kulinariske grensen der en kokk omdefinerer hva det vil si å spise som en villmann. Kresne kunder, bipolare værforandringer og mangel på mat og forsyninger presser ofte Bradley til det ytterste, men denne kreative, frie ånden ser alltid ut til å levere.


Watch Now

Episode 02 - Surfers' Delight

21 Min 54 Sek
På Planetens ultimate testkjøkken serveres det i denne episoden en spesiell middag for en gruppe surfere, men det er en storm på vei. Dette blir en uforglemmelig middag. På menyen står en blandet grønn salat med bringebærvinaigrette, sikgelatin med agurk og maisrelish, etterfulgt av stekt kveite og polenta.


Watch Now

Episode 03 - Hunters Paradise

21 Min 54 Sek
Det er ikke lett å lage mat utenfor nettet, og det vet familien Ewing. En gruppe på 8 jegere får servert rødbetsalat etterfulgt av braisert hjortekjøtt og til dessert ostekake med tyttebær.


Watch Now

Episode 04 - Celebration

21 Min 54 Sek
Enda et 5-stjerners måltid fra familien Ewing. Denne gangen er det en middag for noen lokale innfødte. Bradley bestemmer seg for å gå på jakt etter en geit til forretten, som består av langtidsbraisert geiteragout, etterfulgt av en fiskerisotto, og til hovedrett - geit i karri med eple- og nypechutney, og til dessert en sjokoladekake med smeltet lava.


Watch Now

Episode 05 - Fisherman's Catch

21 Min 59 Sek
Bradley ønsker å gi en gruppe fiskere en uvanlig middag - noe helt uventet. På menyen står sjøsnegler etterfulgt av en ambisiøs sjøpølserett og til hovedrett en Dungeness Crab Risotto.


Watch Now

Episode 06 - Alutiq Anniversary

21 Min 53 Sek
Familien Ewing planlegger en middag for å feire AlutIq-museets 20-årsjubileum. På menyen står muslingfritters med tare, tare med rabarbra og tyttebærsyltetøy, viltkjøtt med potetstappe med pepperrot, sopp, asparges og purre. Utfordringen er å lage en minneverdig middag av lokale råvarer til Alutiq-folket og presentere den på en måte de aldri har fått den før.


Watch Now

Episode 07 - Bush Pilot's Birthday

21 Min 54 Sek
A Bush Pilot's Birthday garanterer en godbit av en meny med stillehavsreker og pasta til å starte episoden, etterfulgt av andebryst med sellerirot og kanin og gulrøtter til hovedrett.


Nylig lagt til serier